‘Lucrari profesionale exceptionale’

Montaj parchet Prezentare generala


Înființată în anul 2004, societatea Kreta Grup SRL oferă  servicii complete de construcții civile. Experiența celor 12 ani  asigură seriozitatea și profesionalismul intregii noastre echipe.

Suntem recunoscuți pentru montajul profesional de parchet din lemn masiv, angajații nostri fiind specializati și în acest sector. Pe de altă parte, societatea este cunoscuta si in realizarea lucrărilor de construcții , antrepriză generală, structuri de beton – armat, finisaje exterioare si interioare, reabilitări clădiri.

Pentru atingerea obiectivelor propuse, noi colaboram cu firme acreditate din următoarele domenii: arhitectură, proiectare, rezistență, canalizare, apă, gaz, electricitate, sisteme de alarmă, sisteme de încălzire si climatizare .

Obiectivul principal al nostru îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente cerințe, fără a scădea calitatea și siguranța produsului final, calitatea fiind certificată prin implementarea standardelor de calitate ISO 9001/2001 .

Clienții noștri sunt partenerii noștri. Fiecare lucrare pe care o executăm reprezintă un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luăm în serios și o finalizăm în cele mai bune condiții .

Societatea noastră dispune de utilaje și echipamente de înaltă performanță, cu care poate executa la termenul stabilit orice lucrare de construcții.  Angajatii nostrii sunt bine pregatiti profesional, participând în mod frecvent la cursuri de specializare, privind noile tehnologii aparute pe piața de profil, pentru a face față oricăror provocări profesionale.

Specializati in montaj pachet.