‘Lucrari profesionale exceptionale’

Montaj parchet

De-a lungul timpului, parchetul natural din lemn masiv a reprezentat unul din cele mai importante componente in materie de amenajari interioare. Parchetul natural alegerea cea mai buna pe care o puteti face pentru locuinta dumneavoastra, intrucat el combina frumusetea si longevitatea, caldura si rafinamentul, arta si durabilitatea. Mai mult decat atat, exprima imaginea elegantei oricarui tip de spatiu, fie el public sau privat.

Parchet din lemn masiv

Parchet interior

Punem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de pardoseli exterioare din lemn, excelente pentru terase, trotuare, piscine. Pe langa caracteristicile estetice, lemnul exotic din pardoseala, are insusiri specifice, care il recomanda ca fiind potrivit pentru exterior. Datorita duritatii naturale, esente ca Ipe, Masaranduba, Itauba sau Teck rezista, perioade indelungate, in conditii climaterice exterioare oricat de vitrege.

Pardoseli exterioare din lemn (deck)

Parchet exterior

Marea problema a pardoselilor din casele vechi este ca este instabila si scartaie, ceeea ce deranjeaza proprietarul si in timp creaza disconfort.


Pentru a rezolva aceasta problema putem intervenii la refacerea stratului suport pe care este asezat parchetul (asa numita dusumea oarba). In functie de gravitatea problemei putem realiza aceasta actiune in trei feluri:


1. scoatem parchetul vechi de tot, ii intarim stratul suport, si remontam parchetul vechi lipit cu adeziv. Apoi refinisam intreaga lucrare (chituire, grunduire, aplicare a 2 straturi de lac)

2. indentificarea zonelor care scarteie si injectarea in stratul supot de rasini speciale care fixeaza stratul suport. Apoi la final refinisarea suprafetei.

Reconditionare pardoseli vechi

Reconditionare si intretinere parchet.

Serviciile noastre:

Principalul furnizor pentru lucrarile noastre este BONA Romania